نظر خوانندگان
ليلا صادقي 8/4/2007 4:26:17 AM
ای ميل:
نشانی اينترنتی: www.leilasadeghi.com
خطاب به دوستاني كه از پاك شدن نظراتشان اعتراض كرده بودند، بايد بگويم كه هيچ پيام غير مؤدبانه اي كه ناشي از هوچي گري و بد و بيراه هاي شخصي است، درج نخواهد شد. در ضمن از دوستان خواهش مي كنم كه نام واقعي و نشاني وب لاگ يا ايميل خود را درج كنند، در غير اين صورت از درج پيامشان معذورم.
 
فرهاد کریمی 8/4/2007 12:59:38 AM
ای ميل:
نشانی اينترنتی: http://keh.blogfa.com
سلام خانم صادقی/ ممنون که به من سر زدید باز هم بیایید منتظر شما در سطر هشتم هستم/ آقای گوران که یکی از دستان خوب من است همیشه زیبا می نویسند/ ضمنن شما در وبلاگ من لینک شدید
 
راوی دوم 8/2/2007 9:35:17 AM
ای ميل:
نشانی اينترنتی: ravy1001.persianblog.com
من اول بار وقتی رمان اینترنتی راوی های مجازی را دیدم با مساله همین پیونداری که آقای گوران می گویند آشنا شدم و دیدم چه طور می توان عکس و لینک را در ترکیب با روایت هماهنگ کرد . متن کامل راوی ها هنوز روی اینترنت قرار دارد و این اولین رمان ابرمتنی بود که از سال 1380 تا سال 1383 ادامه پیدا کرد و خود من هم یکی از نویسندگانش بودم . البته مجری و نویسنده اصلی این کار خود آقای گوران بود.سری به آن جا بزنید. ببینید چه خبر بوده . البته این کار جدید آقای گوران هم در نوع خودش جالب است و نشان می دهد که چه طور با حرکت به سمت فضای وب ( البته با منطق ساختاری) می توان فضایی بی نهایت ایجاد کرد. در این جا با خوک بازی شده و به رغم سادگی این بازی خیلی جذاب و متفاوت به نظر می رسد.
 
amir 8/1/2007 3:25:52 PM
ای ميل: amir1360@yahoo.com
نشانی اينترنتی:
salam. talashe hypertext jalebi bood, ama ba link ha moshkel dashtam. chon neveshtane intor hyper kheyli asan ast, yek dastan minevisi va chand kalame ra be yek site dayeratol maaref link midahi, fekr konam link ha dastani naboodand.
 
فرهاد گوران 8/1/2007 4:32:53 AM
ای ميل:
نشانی اينترنتی: www.farhadgooran.org
اتفاقا حقیقت آن جا زیباست که دوستان به رمان کتیبه خوان ویرانی که در سال 1383 منتشر شده و دو صفحه ی آن در ساحت کتاب به صورت پیونداری اجرا شده توجه کنند. این صفحات عینا در اجرای ابرمتنی تاریکخوانه ماریا مینورسکی به همان صورت که در کتاب آمده است دیده می شود به این نشانی:
www.farhadgooran.org/links/janin7.htm
بروید مقایسه کنید.

من بارها گفته ام که شیوه ی ابرمتن نویسی و نظریه ی آن را از کسانی چون جی دی. بولتر، پی لندو، شلی جکسون و... یاد گرفته ام و هنوز نیز بر این باورم. آقایانی که در این دو سه ماهه اخیر دنبال حقیقت می گردند به مقالات من درباره ابرمتن از سال 1381 و نیز تاریکخوانه ماریا مینورسکی که در اسفندماه 1384 اجرا شده و روی وب قرار گرفته مراجعه کنند با همان خصلت حقیقت جویانه البته.
 
ولد زن 7/25/2007 3:02:27 PM
ای ميل:
نشانی اينترنتی:
ولد زن به شما سلام می کند.او خواند. جاوید شاد
 
مسعود هوشمندی 7/23/2007 6:48:44 PM
ای ميل:
نشانی اينترنتی: masoud64.blogfa.com
سلام خانم صادقی اگه یه نفرو در نظر بگیرین که از یه کوه داره بالا میره بعد در مسیر راه کوه یه مار می بینه و یه کم وحشت زده می شه و بی خیال میشه و به راهش ادامه میده تا به نوک کوه می رسه و پشت اون یه ÷رتگاه بسیار بلنده که شما در کاری که از شما خواندم دقیقا کارتونو از جایی شروع کردین که دقیقا روی نوک قله بودین و این از نقاط قوت کارتون هستکه از این فن در طول کار نیز استفاده کردین
من دیگه عرضی ندارم سر بزنین حتما چون منتظرتون هستم
بدرود
 

نظر بدهيد

نام:

ای ميل:

نشانی اينترنتی:

پيام:

 
 
 اين سايت ماهی یکبار به روز مي شود و نقل مطالب آن به جز لينک مستقيم، تنها با اجازه نويسنده(ليلا صادقي) مجاز است